Τα Πράγματα που εξετάζουν αν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε ταινίες σε απευθείας σύνδεση


Η φιλμ παρακολουθώντας τις συνήθειες των πρόσωπα αλλαγή όπως έχουμε πιο απασχολημένος με τις ζωές μας Greek Subs.

Σε πρώτη ζήτηση είναι όλο η καθεστηκυία τάξη και εξελίξεις σε internet τεχνογνωσία και τις ικανότητες video streaming τώρα θα μπορούσε να είναι η ώρα να συμμετάσχουν αυτή υπέροχο επαναστατική ψυχαγωγίας αξία .

Ξέρετε ότι η ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι κυνήγι για μια ελεύθερη ταινία απευθείας σύνδεση , Άτομα που ανήκουν σε μια συνδρομητική υπηρεσία μοιάζουν Netflix έχουν πιθανόν ήδη απολαμβάνουν η ταινία on-line κατ ' υπολογιστή τους ή κάποιο άλλο συστήματος ;

Θα ακριβώς δεν θα νόημα οποιαδήποτε περισσότερο να διατηρήσει διερεύνηση για μια ελεύθερη ταινία να παρατηρήσουμε απευθείας σύνδεση όταν για χαμηλότερο από ό, τι 0,30 σεντ ανά ημέρα που θα μπορούσε ενδεχομένως εγγραφείτε σε μια υπηρεσία που παρέχει σας πρόσβασης 24/7 με άπειρη προβολή χάρες σε ταινίες και ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ επεισόδια συν ωστόσο έχει ένα DVD ταινία δημοσιεύτηκε στην σπίτι σας με κανένα αργά τέλη ή κυρώσεις ποτέ ανησυχεί.

Αλλά πρόσωπα εντούτοις πρέπει να ξέρουν εύκολες μεθόδους για να παρακολουθήσετε ταινίες απευθείας σύνδεση ωστόσο με συνδρομητική υπηρεσία μπορείτε να παρακολουθήσουν on-line χρήση σας internet έτοιμη συστήματος ή παιχνίδι κονσόλα. Μερικά από αυτά gadgets αγκαλιάσει παιχνίδι κονσόλες, τηλεοράσεις, Blu-ray gamers και περισσότερο .

Μπορείτε πιθανότατα ήδη έχεις ένα αυτά και απλώς απρόσεκτος του η μακροπρόθεσμα ήδη την προβολή σας ευχαρίστηση.

Το Xbox 360 παιχνίδι κονσόλα επιτρέπει στα μέλη αμέσως αποκαλύψει κινηματογράφος & ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ επεισόδια μεταδίδονται από το Netflix για το Tv. Αυτό είναι προσβάσιμο στα μέλη Netflix που είστε επιπλέον DWELL μελών χρυσός για καμία περαιτέρω χρέωση . Όπως και, το Xbox 360 δώρα περισσότερο από τετρακόσια βίντεο παιχνίδια , ένα ενιαίο σχετικά -line gaming δικτύου και ένα ευρύ φάσμα αναψυχής χαρακτηριστικά .

Xbox 360 ιδιοκτήτες σπιτιού : αν είσαι ένα Xbox ΖΩΝΤΑΝΑ Χρυσό μέλος, έχετε ήδη μια Netflix προετοιμασμένοι συσκευή . Θα πρέπει να γνωρίζετε: Το συστήματος θα έχουν να επισυνάπτεται με ένα υπερβολική ταχύτητας Διαδίκτυο σύνδεση.

Το PlayStation 3 τρεις συστήματος είναι το μόνο μηχάνημα τυχερών παιχνιδιών που επιστρέφει μια ολόκληρη υψηλή -Ορισμός ψυχαγωγίας εμπειρία με κατασκευάζονται -σε Blu-ray player συμμετέχοντα, επίπονη δίσκο, και Wi-Fi. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε πάρουν την ευχαρίστηση σε Netflix μεταδοθεί αμέσως για σας PS3 ?? σύστημα με χιλιάδες του σινεμά και ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ εκθέματα προετοιμασμένοι στα χέρια σας. Ερχόμενοι αυτή την άνοιξη για την κονσόλα παιχνιδιών Wii.

Όπως μπορείτε ενδεχομένως , η δυνατότητα να παρατηρήσουμε ταινία on-line έχει ποτέ απλούστερη.

Σε αυτά τα άβολα οικονομικής περιστάσεις ένα πρόσωπο μπορούσε πέσει υψηλή τους - αξίας καλωδιακής ή δορυφορική συμφωνία-πακέτο όλη τη διαδρομή μέχρι η ελάχιστη και προσθέστε μια υπηρεσία ισοδυναμεί με Netflix και χαμηλότερο σας τιμές από όσο 50% του τι αυτή τη στιγμή είναι πληρώνουν με έξτρα ευελιξία ως προς τον τρόπο και Μόλις παρακολουθήσετε την πλήρη μεγέθους ταινίες σχετικά -γραμμή. Δικός μας Twitter.